Wat is een draagconsulent?

Wij werken nauw samen met verschillende draagconsulenten. Een draagconsulent is iemand die een specifieke opleiding heeft gevolgd op het gebied van dragen en zich regelmatig laat bijscholen. Een draagconsulent kan niet alleen helpen met het aanleren van verschillende knooptechnieken, maar ook op basis van jullie wensen, voorkeuren en situatie helpen met het kiezen van het juiste draagsysteem.
Ook kan een draagconsulent, afhankelijk van welke verdiepingsmodule zij heeft gevolgd, je op weg helpen bij het dragen in specifieke situaties. Denk aan een prematuur kindje of een kindje in een spreidbroek.

Onze draagconsulenten geven onafhankelijk advies

Onze draagconsulenten zijn niet gebonden aan de merken die wij verkopen. Zij zullen dus niet aansturen op een bepaald merk omdat dat bijvoorbeeld meer marge oplevert. Jouw situatie en belang staat voorop en daar wordt het advies op gebaseerd.

oNZE Draagconsulenten

simone
Draagconsulent

Ik ben Simone, moeder van 2 prachtige zonen (2015 en 2017). Die allebei heel veel gedragen zijn en nog regelmatig gedragen worden. Het dragen van mijn kinderen heeft mij veel gebracht, rust en handen vrij.

Om dit met meer ouders te kunnen delen heb ik in januari 2019 de opleiding tot draagconsulente gevolgd bij Die Trageschule®. In januari 2020 zal ik de gevordenen cursus gaan volgen om nog meer manieren van dragen met doeken en draagzakken te leren kennen en deze kennis weer door te kunnen geven.
www.dragenmetsimone.nl

Elke Dieltjens

elke
Draagconsulent

Ik ben Elke, mama van 2 prachtige kinderen (2014 en 2017). 

Ik wist nog voor de geboorte van mijn zoon dat ik wilde gaan dragen. 

Ik ben me gaan inlezen en ontdekte het echte dragen dankzij een draagconsulente die het mij heeft geleerd. Ik voelde direct dat ik deze kennis ook wilde overbrengen om ander ouders te helpen.
In 2017 heb ik besloten om zelf draagconsulente te worden en deed opleidingen via Instituut Voor Hechting en Die Trageschule®, daarnaast heb ik extra scholing gevolgd voor dragen met prematuur geboren kinderen en dragen met voorgevormde dragers. 
www.draag-o-theek.com

 

Samenwerken?

Ben jij draagconsulent en zou je graag met de Draagspecialist willen samenwerken? E-mail ons voor meer informatie.
hallo@draagspecialist.nl